Vizualizare mesaje fără răspuns
Vizualizare subiecte active
Acum este Joi Mar 28, 2024 8:04 pm



Autor Mesaj
myhaita1
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: Echipa de subtitrari  |  Scris: Mie Feb 06, 2013 11:22 pm
Ms. deocamdata,
mihai


Sus
myhaita1
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: Echipa de subtitrari  |  Scris: Lun Feb 11, 2013 11:04 am
Unde a gasit fox titrarea la Zoku Zatoichi monogatari, ii multumesc ca m-a scutit de o munca inutila, eu am cautat-o peste tot ca sa nu fac o munca in plus, si la orice film pe care vreau sa-l traduc, caut intai sa nu fie titrat in romana.
Acum sunt curios si daca Zatoichi monogatari a avut vreo titrare in romana(PS.vad ca pe subs.ro a fost uploadata tot de fox), asta ca sa evit pe viitor disconfortul pe care l-am avut, vis a vis de traducerea acestui film si aceste situatii penibile, de aceea am si scris premiera, dar vad ca aceasta nu mai e considerata premiera la ora actuala.(e si normal sunt cu totul de acord)
TE ROG FOX, SPUNE-MI UNDE LE-AI GASIT , CA PE VIITOR SA EVIT O MUNCA INUTILA.
Curios este faptul, ca nu au aparut pana acum in atatia ani de zile aceste titrari, si au aparut(simpla coincidenta??, plus ca la traducator nu este nimeni??) tocmai acum cand am anuntat ca o sa urc si partea a 2-a(de ce nu le-a urcat el mai inainte si ma scutea de munca), de aceea il rog inca o data pe fox sa-mi dea linkul sau ce considera el de cuviinta pentru a vedea si eu de unde le-a luat, ca pe viitor sa caut mai cu atentie tirarile in romana, pentru a nu mai face o munca in plus si poate imi gaseste si alte titrari in romana la filmele mele traduse anterior, de care eu nu am aflat inca, poate el cauta pe undeva pe unde eu nu stiu sa caut.
Si apropo Zatoichi in japoneza inseamna Zato=orb Ichi=personajul din film
Zatoichi= orbul Ichi, de aceea am tradus "POVESTEA LUI ICHI CEL ORB"
Cu multumiri anticipate!
mihai


Sus
Avocatul31
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: Echipa de subtitrari  |  Scris: Mar Feb 12, 2013 2:03 pm
Avatar utilizator
Site Admin

Membru din: Dum Mai 31, 2009 9:37 am
Mesaje: 1737

Neconectat
Daca imi amintesc bine, fox scria in comentariul subtitrarii urcate ca sunt vreo 26 de filme Zatôichi si sunt toate traduse inca din 2008. Multe din ele sunt deja pe subs.ro. Astazi a mai urcat fox o serie Zatôichi.

_________________
Ma irita cretinii care se cred inteligenti. Pe ceilalti cretini ii ignor.


Sus
myhaita1
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: Echipa de subtitrari  |  Scris: Mar Feb 12, 2013 3:38 pm
Buna Avo,
De celelalte am dat si eu si daca am vazut ca sunt traduse am stat linistit, problema e de cele doua din 1962, la care nu am gasit titrarea si vb.aceea am cautat peste tot ca sa evit o munca inutila.
Problema era ca sa stiu si eu de unde le-a luat,(ma refer la cele doua, nu la altele) sa-mi dea un link sau altceva, ca pe viitor sa stiu si eu, dar sunt sigur ca a citit pe aici pe forum si evita sa-mi dea un raspuns.
Inca o data problema nu e de restul de 26 pe care le-am gasit si eu, problema e de cele doua titrari din 1962, pe care eu nu le-am gasit, adica logic daca am gasit titrari la toate nu gaseam si la acestea.
Astept raspuns de la Fox.(am o colectie de aproape 6000 de filme toate titrate, deci nu sunt un novice)
Cu stima!
mihai


Sus
myhaita1
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: Echipa de subtitrari  |  Scris: Vin Feb 15, 2013 9:31 am
Am si eu o nelamurire, o simpla remarca personala si nu aduc nimanui niciun fel de repros, am constatat ca daca vreau o titrare a unui film la care ii stiu fps si formatul, vrand nevrand, trebuie sa descarc obligatoriu toate variantele pentru acest film, ca vreau sau nu vreau.
De ce nu faceti in cadrul aceluiasi film variante separate care se pot descarca independent una fata de cealalta , fara a mai fi nevoit sa le descarc pe toate obligatoriu(anumite siteuri de profil au asa ceva).
Sau este o problema natura tehnica, sau una de marketing, urmarind ca descarcarile de subtitrari ale filmului respectiv, sa nu fie separate, deoarece nu ar mai fi o privire de ansamblu asupra descarcarilor totale a subtitrarilor aferente filmului respectiv, unde normal ca cifra este mai mare.
Cu stima si... scuzati-ma ca poate v-am pus o intrebare putin incomoda.


Sus
bai3tzash
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: Echipa de subtitrari  |  Scris: Vin Feb 15, 2013 10:02 am
Cam ai răspuns singur :biggrin:. E cumva mai convenabil pentru toată lumea dacă nu există "n-şpe" mii de arhive pe site. E un film, o arhivă, fiecare îşi ia ce vrea din ea. Dacă or fi multe plângeri pe tema asta, cred că vom aborda şi noi altfel problema.


Sus
myhaita1
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: Echipa de subtitrari  |  Scris: Vin Feb 15, 2013 10:12 am
Ma gandeam nu filmul si arhiva, ma gandeam in cadrul aceluiasi film sa fie mai multe arhive in care sa-ti alegi optiunea de subtitrare.
Cu stima


Sus
Soparla
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: Echipa de subtitrari  |  Scris: Vin Feb 15, 2013 10:59 am
Daca s-ar face o arhiva pentru fiecare versiune de film, ori ca stai sa cauti arhiva pt. o anumita versiune si sa o downloadezi ori ca descarci intreaga arhiva si sa alegi de acolo verianta care te intereseaza tot 3/4 secunde dureaza. Banuiesc ca, nu ar fi decat o bataie de cap la scrierea scriptului/programului si aglomerarea inutila cu multe arhive.


Sus
myhaita1
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: Echipa de subtitrari  |  Scris: Lun Feb 25, 2013 11:17 am
Cum faceti voi cu titrarile la filmele noi, sa nu traduceti 2 in acelasi timp, de aceea nu ma incumet caci ma pot trezi ca fac o munca inutila?(ma refer si la altii de pe alte siteuri cu care voi nu luati legatura)


Sus
OZapacita
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: Echipa de subtitrari  |  Scris: Lun Feb 25, 2013 11:30 am
Echipa are un loc privat unde anunta ce lucreaza. Cu celelalte site-uri, e la noroc. Se poate sa lucreze 2 persoane de pe 2 site-uri, la aceeasi subtitrare.


Sus
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Versiune printabilă

Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
Mergi la:  


Şterge toate cookie-urile forumului | Echipa | Ora este UTC + 2

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Translation/Traducere: phpBB România