SUBTITRARI-NOI.RO
https://subtitrari-noi.ro/Forum/

CI+ (Common Interface Plus)
https://subtitrari-noi.ro/Forum/viewtopic.php?f=18&t=14122
Pagina 1 din 1

Autor:  agentuoo7 [ Mar Oct 22, 2013 4:17 pm ]
Subiectul mesajului:  CI+ (Common Interface Plus)

Se pare ca si cei de la RDS ( Digi ) aduc pe piata acest tip de carduri inteligente. Insa doar pentru cei ale caror Tv-uri suporta CI+. Ieri am facut comanda pentru acest tip de cartele, sper sa vina in cel mai scurt timp pentru o mica proba. Pana atunci iata lista din partea lor cu televizoarele care suporta acest tip de carduri CI+.

Ataşamente:
TELEVIZOARE COMPATIBILE CI+.zip [22.72 KiB]
Descărcat de 566 ori

Autor:  agentuoo7 [ Mar Oct 22, 2013 8:15 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: CI+ (Common Interface Plus)

Ce trebuie sa se stie in privinta asta pe langa faptul ca tv-ul are sau nu CI+.
In slotul tv-ului CI+ se introduce un CAM ( Conditional Access Module = Modul de acces conditionat ) iar in acesta se introduce cartela smartcard primita de la RDS.
Termeni CI, CI+ si CAM si ce fac ei.
CAM-ul are rolul de a decoda, colaborand cu smartcardul, canalele criptate. CI ( Common Interface = interfata comuna ) permite comunicarea intre CAM-ul si Tv. CAM-ul este folosit ca interfata intre cartela oferita de RDS si televizor.
Diferenta dintre CI si CI+.
CI+ pune in aplicare o forma de protectie la copiere intre CAM si televizor ( adica pot exista canale criptate ca fiind protejate la copierea, inregistrare ori la timeshifting-ul continutului difuzat ), pe cand CI nu stie acest lucru ci doar acceptarea continutului criptat oferit de CAM si smartcardul.

Autor:  gioni666 [ Lun Noi 04, 2013 4:35 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: CI+ (Common Interface Plus)

Multam, am cautat si am vazut ca nu se regaseste in lista modelul meu, Samsung EH6030W, are CI+ si merge si la acest model.
Multam de tutorial.
Si o competare mica, cine are si vrea doar pachetul de baza(cum am eu momentan) nu are rost sa-si ia acest CI+, se pot prinde aceleasi programe in formatul digital printr-o cautare in modul DVBC, asta doar la RDS.

Autor:  agentuoo7 [ Mar Noi 12, 2013 4:02 pm ]
Subiectul mesajului:  Re: CI+ (Common Interface Plus)

Depinde unde locuiesti...in Timisoara, de exemplu, sunt cateva posturi tv care nu merg, iar din ce am vazut la ei pe site, nu mai sunt pachete...eu am dorit acest CARD pentru DigiFilm, nu ca m-as uita prea mult la tv, pentru ca l-am luat sa ma uit la filme pe el de pe calculator, dar seara cand opresc calculatorul si nu am somn sa am cu ce adormi. :hahaha:
Intre timp am primit si eu acest card si este in regula, nu mai sunt nevoit sa folosesc doua telecomenzi... :biggrin:

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/