Autor |
Mesaj |
dorYasha
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Condoleante | Scris: Mar Dec 06, 2022 12:34 am |
|

Traducator
|
Mulțumim pentru toată munca dvs depusă. Dumnezeu să vă odihnească în pace.
Ar trebui ca toate subtitrarile care vor fi făcute în această lună, să-i fie dedicate lui (fiecare subtitrare să aibe la sfârșit o mențiune despre el, un omagiu), ca următoarele generații de traducători și consumatori de subtitrări să vadă cât de important a fost Avocatul31 pentru această "industrie" non-profit - un hobby care te face fericit doar prin prisma faptului că îi faci fericiți pe alții.
_________________ „Ca să vezi adevărul, trebuie să asculți și minciuna” - by <{^~^}>
|
|
|
|
|
LionKing09
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Condoleante | Scris: Mie Dec 07, 2022 10:55 pm |
|

Traducator
Membru din: Mar Feb 08, 2011 4:01 pm Mesaje: 299 Locaţie: London
|
Abia am aflat vestea, am avut ocazia sa traduc multe filme impreuna cu Avocatul31 si totodata sa invat de la el. Chiar daca nu l-am intalnit personal ma intristeaza gandul ca nu o sa mai fie aici, sa raspunda la mesaje si sa traduca cele mai noi filme.  Condoleante echipei si familiei..
|
|
|
|
|
dr.MI
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Condoleante | Scris: Joi Dec 08, 2022 5:11 pm |
|
Traducator
|
Cand am aflat vestea trista de la Kprice am fost socat de pierderea celui mai bun prieten pe care nu am apucat sa-l cunosc personal niciodata, dar de la care am primit, ca multi altii, bucurie si care m-a invatat si pe mine sa ofer altora. Odihneste-te in pace, Avo!
_________________ "Viata e ca o cutie de bomboane asortate de ciocolata: niciodata nu stii la ce sa te astepti..." Forrest Gump 
|
|
|
|
|
corvin.predoiu
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Condoleante | Scris: Joi Dec 08, 2022 7:37 pm |
|
Subtitrari-Noi Team
Membru din: Mie Iun 03, 2015 3:15 am Mesaje: 44 Locaţie: Cancun/Mexico
|
Foarte dificil momentul; nici eu nu l-am cunoscut personal ci doar prin intermediul acestui site si prin niste mesaje, dar inteleg bucuria facuta atator cinefili de-a lungul timpului; nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fi vazut macar un film tradus de Avocatul31. Asa ni-l vom aminti pe Avo, pentru ca filmele sunt printre putinele bucurii de care mai avem parte. Tradu pentru ingeri Avo, noi nu te vom uita.
_________________ Nu poti aprecia un film bun daca n-ai vazut si unul prost si Slava Domnului ca sunt destule filme proaste!
|
|
|
|
|
agentuoo7
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Condoleante | Scris: Sâm Dec 10, 2022 8:51 pm |
|

Site Admin
|
IN MEMORIAM 
_________________ "Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
|
|
|
|
|
TonyBravo
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Condoleante | Scris: Mar Dec 13, 2022 8:31 pm |
|
|
Am vazut multe filme cu subt facuta de Avocatul31! Sincere condoleante,pacat mare pacat.Odihna vesnica! 
|
|
|
|
|
SirPaul
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Condoleante | Scris: Joi Dec 22, 2022 2:19 pm |
|
Traducator
|
|
|
|
|
CristyBoss78
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Condoleante | Scris: Vin Ian 06, 2023 10:16 am |
|

Membru din: Sâm Oct 16, 2021 1:17 pm Mesaje: 1 Locaţie: Bucuresti
|
|
|
|
|
onelos
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Condoleante | Scris: Mie Feb 15, 2023 7:23 pm |
|

Subtitrari-Noi Team
|
Condoleanțe. N-am mai intrat demult pe site. Acum am văzut. Dumnezeu să-l odihnească.
_________________ Be smart or die trying !
|
|
|
|
|
Babylon
|
 |
Subiectul mesajului: Re: Condoleante | Scris: Lun Iul 03, 2023 9:41 am |
|
|
O pierdere ce nu poate fi masurata! Dumnezeu sa-i aseze sufletul printre ingeri! Sincere condoleante familiei!
|
|
|
|
|
|